Maleren udfører sprøjtemaling i Odense og på Fyn

Skal du eller dit firma have malet en hal, et kontor eller andre store flader, så er sprøjtemaling en effektiv løsning, som sparer meget tid, hvilket gør arbejdet billigere for dig.

Hos Malerfirmaet Per Jacobsen tilbyder vi professionel og effektiv sprøjtemaling til både erhverv og private.

Flot overflade med sprøjtemaling

Det er ikke kun tidsbesparelsen, som er en fordel ved sprøjtemaling. Den præcise sprøjtepistol, som vi anvender ved sprøjtemaling, giver en flot og jævn overflade, uanset om det er væg, loft, gulv eller store møbler, som har brug for sprøjtemaling.​

Da vi samtidig kun anvender miljørigtig og holdbar kvalitetsmaling til sprøjtemaling, er du sikret en flot overflade til de næste mange år.

Få et tilbud på sprøjtemaling

Hvorvidt det kan betale sig at udfører sprøjtemaling frem for at bruge pensel, afhænger dels af størrelsen på området og mulighederne for afdækning.

Kontakt Malerfirmaet Per Jacobsen og lad os sammen finde den optimale løsning til dit malerprojekt, hvad enten det gælder pensel eller sprøjtemaling.​

Få gratis og uforpligtende tilbud!

Ring: 66 13 54 08

​Mail: info@per-jacobsen.dk

Dygtige og erfarne malere

​Vi beskæftiger cirka 30 dygtige malere med mange års erfaring i branchen.
Vore malere er garanter for, at vi altid er i stand til at levere den bedste kvalitet, og at vi altid kan finde den helt rigtige maler til den aktuelle opgave.