Malerarbejde ved renovering

Står du som bygherre på en renovering, eller er du i gang med en omfattende renovering hjemme i privaten, så kan Malerfirmaet Per Jacobsen udføre malerarbejdet.

Vi har som maler mange års erfaring som underentreprenør på diverse renoveringsprojekter, hvor vi har sikret malerarbejde i højeste kvalitet.

Et stabilt malerfirma

Ved renovering er byggeprocessen afhængig af, at alle underentreprenører overholder deadlines og leverer den aftalte kvalitet. Vores malerfirma og malere går meget op i tidsplan, deadline og kvalitet.

Med os som malerfirma får du en stabil og kompetent underentreprenør, der professionelt udfører malerarbejdet og samtidig er let at samarbejde med for både bygherre og de andre håndværkere, som er en del af renoveringen.​

Miljøvenligt malerarbejde

Vi lægger stor vægt på at levere fremtidssikrede løsninger inden for malerarbejde til alle kunder, og her spiller miljøhensynet en stor rolle.

Den gamle sundhedsskadelige maling er erstattet med miljøvenlige produkter, som både er bedre for vægge, gulv m.v. samt for beboerne/brugerne af bygningen. Derfor bruger vores malere kun miljøvenlige produkter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på malerarbejder til dit renoveringsprojekt.

Få gratis og uforpligtende tilbud!

Ring: 66 13 54 08

​Mail: info@per-jacobsen.dk

Dygtige og erfarne malere

​Vi beskæftiger cirka 30 dygtige malere med mange års erfaring i branchen.
Vore malere er garanter for, at vi altid er i stand til at levere den bedste kvalitet, og at vi altid kan finde den helt rigtige maler til den aktuelle opgave.