Maler tilbyder maling af lejligheder

Når lejligheden skal gøres klar til en ny lejer, så lad Malerfirmaet Per Jacobsen stå for malerarbejdet af lejligheden.

Vi har gennem mange år stået for malerarbejdet af lejligheder ved ind- og fraflytning for boligforeninger, private udlejningsvirksomheder og mange andre kunder.

Maling af lejlighed i høj kvalitet

Med næsten 50 år i branchen ved vi, hvordan man maler en lejlighed, så den både fremstår ny og indbydende og kan klare slid gennem flere år. Vores malerfirma er det sikre valg ved til malerarbejde vedrørende lejligheder. Vores malere har stor erfaring med lejligheder og ved, hvor vigtig kvaliteten er ved fraflytning.​

Du kan med andre ord være sikker på at få et kvalitetsresultat, når du får Malerfirmaet Per Jacobsens malere til at stå for maling af lejlighederne. Skulle der være brug for malerarbejde ved reparation, spartling, tapetsering, væv eller filt, tager vi også hellere end gerne det med i malerentreprisen.

Fleksibel maler

Vi lægger vægt på at yde en udstrakt service inden for malerarbejde til alle vores kunder, uanset om det er en stor eller lille maleropgave, der skal udføres.

Derudover er vores malere meget fleksible over for kundernes ønsker og behov, og vi er altid klar til at rykke ud, når du står med et mere eller mindre akut behov for malerarbejde af en lejlighed ved ind- og fraflytning.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på maler til maling af lejligheder.

Få gratis og uforpligtende tilbud!

Ring: 66 13 54 08

​Mail: info@per-jacobsen.dk

Dygtige og erfarne malere

​Vi beskæftiger cirka 30 dygtige malere med mange års erfaring i branchen.
Vore malere er garanter for, at vi altid er i stand til at levere den bedste kvalitet, og at vi altid kan finde den helt rigtige maler til den aktuelle opgave.