Vi udfører spartling, tapetsering m.m.

Vil du være sikker på at have flotte vægge og lofter, så lad Malerfirmaet Per Jacobsen stå for spartling og tapetsering samt eventuelt malerarbejde.

Vi har ekspertisen til at udføre alt slags arbejde inden for spartling, tapetsering, væv og filt for både private og erhverv, når der skal renoveres eller bygges nyt.

Høj kvalitet og god service

Udover altid at levere spartling og tapetsering i højeste kvalitet, er det vigtigt for os at give kunden den bedste service lige fra afgivelse af tilbud til afslutning af spartling og tapetsering.​

Det gælder, uanset om du skal have spartlet og opsæt væv i ti udlejningslejligheder, eller om du skal have lavet tapetsering af et enkelt værelse. Hos os er alle kunder lige vigtige.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle om din opgave inden for spartling, tapetsering, filt eller væv. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Derudover bidrager vi også gerne med råd og vejledning i forbindelse med spartling og tapetsering.​

Få gratis og uforpligtende tilbud!

Ring: 66 13 54 08

​Mail: info@per-jacobsen.dk

Dygtige og erfarne malere

​Vi beskæftiger cirka 30 dygtige malere med mange års erfaring i branchen.
Vore malere er garanter for, at vi altid er i stand til at levere den bedste kvalitet, og at vi altid kan finde den helt rigtige maler til den aktuelle opgave.